Moto Guzzi V85 concept a fost prezentat la EICMA 2017

Posted by

Moto Guzzi V85 concept (1)

După ce normele Euro4 au ucis modelul Stelvio pe linia de asamblare, italienii de la Moto Guzzi revin cu un enduro clasic: V85 concept.

Motocicleta a fost proiectată de la zero și vrea să aducă Moto Guzzi într-un segment tot mai modern, cel al enduro-tourerelor cu aspect retro. În mod clasic, vedeta motocicletei este propulsorul transversal V2 de 850 cc, care produce 80 CP. Cadrul tubular este nou, silueta este mai înaltă și îmbină perfect elemente moderne cu elemente retro. Spre exemplu, rezervorul are un design inspirat de motocicletele Moto Guzzi care s-au aventurat peste dunele Saharei.

Observăm de asemenea roți cu spițe, o basculă total nouă, ce înglobează atât transmisia pe cardan cât și amortizorul unic Ohlins. În acest fel, suspensia poate fi reglată mai ușor, iar spațiul pentru galeria de evacuare este mai generos.

Tehnologic, se impun display-ul cu TFT (nu știm dacă va aparea și pe versiunea de producție) și farul cu LED pentru lumina de zi care ne amintește ușor de Batman.

Alte detalii despre momentul intrării în producție sau echipamentul și design-ul final al modelului V85 nu avem și oficialii Moto Guzzi nu par foarte doritori să le împartă. Nu rămâne decât să ne imaginăm că versiunea de serie nu va fi cu nimic diferită față de V85 concept.

S-ar putea sa-ti placa si...

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*