Update pentru Triumph Tiger 1200 și Tiger 800

Posted by

Triumph Tiger Explorer XCA (3)

Britanicii au adus la EICMA o serie de update-uri pentru cele două modele Adventure din gamă – Tiger Explorer, mai nou Tiger 1200 și Tiger 800.

Fostul Tiger Explorer devine acum Tiger 1200, iar odată cu această schimbare de nume motocicleta pierde pe drum nu mai puțin de 10 kilograme. Șase versiuni vor fi disponibile, iar vârful de gamă pentru touring va fi în mod cert Tiger 1200 XRT. Pentru cei cu aventura offroad în sânge, exista Tiger 1200 XC. Gama de top a britanicilor oferă faruri LED, pornire fără cheie, suspensie semi-activă, lumini suplimentare pentru viraje, tobă finală Arrow, manșoane și șei încălzite, cornering ABS, display TFT, quick shifter și șase moduri de pilotaj. Propulsorul rămâne același trei-cilindri de 1215 cc și 141 CP.

Se pare că EICMA 2017 a fost salonul modelelor noi în segmentul Adventure cu cilindree medie. Asta pentru că nici Tiger 800 nu a scăpat nerevizuit pentru a ține pasul cu competiția directă. Juniorul Triumph primește și mai multe update-uri față de Tiger 1200, inginerii britanici enumerând vreo 200 – în dreptul șasiului și motorului. Practic, propulsorul este mai responsiv și livrează optim cei 95 CP, crește în turații mai prompt și are o treapta întâi mai scurtă. Nici infuzia tehnologică nu a fost ignorată, Tiger 800 preluând mare parte din echipamentele disponibile pe Tiger 1200.

S-ar putea sa-ti placa si...

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*